Hembakad pizza mmm

Tog på mig mjukis brallorna, tre tröjor, mössa & gympa dojjorna & gick ut och gick..(heter de så..gick & gick) Aja..kändes att de behövdes verkligen att komma ut härifrån trots att jag är sjuk. Gick kanske två timmar i think..
När jag kom hem väntade sans nybakade pizza mmm!! Med tonfisk, räkor, ost & tomat very godi!
Nu ska jag hoppa in i en varm dusch sen börja plugga historia, har typ 10 sidor i läxa tills på fredag så det är vel dags att börja läsa idag.

Imorrn börjar jag 12 eftersom jag ska skippa idrotten because im ill eller sick..
Nu skall jag gå till min kära dusch mihihi=D





Goo Goo Dolls

Fattades bara de här

Trodde jag skulle bli friskare nu men icke se nicke..De dunkar i huvudet hela tiden & så vakna man upp med munsår-.- suck!
Började skolan klockan 8 idag! Och slutade vid 1, vi satt & kolla på en debatt i skolan i en timme från 12-1. Haha de va skit kul de va en tjej som va så jävla engagerad i de hon verkligen skrek hahah, borde ha filmat..Aja =)

Har inte gjort nåt spec idag, träffade Bian nån timme sen drog jag hemåt med san & mauro. Har bara varit hemma & slöat som jag gjort dom här senaste dagarna..Har inga planer för att dra ut senare heller så stannar antaglien hemma & fortsätter slöa..Försöker fortfarande hitta min jävla film P.S i love you, men hittar den inte :(

Har tänkt så mycket idag på när man skaffar familjer. När jag blir vuxen & har min egen familj, när mina komipsar skaffar sina familjer, om vi fortfarande känner varandra, om vi kommer ha kontakt om typ 10 år?
Längtar så mycket till den delen av livet när man får sina egna barn. Och man får se sina vänners barn växa upp. ÅÅH de ska bli skit kul =)




Bon Bon

Halloo
Hade bara en lektion idag, historia i en och en halv timme, stanna kvar ett litet tag i skolan efter sen ba hem & käkat!
nu håller jag på att göra om min header & lyssnar på Pitbull!
Salsa prövningen va visst inte idag så det blir på torsdag!


Inställd lektion

Har man tur eller har man tur har ingen lektion överhuvud taget idag, så börjar halv tre, har precis piggnat till så ska städa & diska medans ja är pigg sen sova (L)


Sjuk

Började inte med bästa morgononen direkt..huvudvärk suck..
Sitter & lyssnar på It never ends så jag kan relaxa lite innan skolan börjar så jag inte kommer med sämsta humöret hihi..Har bara en lektion från 9.40-11.00 sen har jag hål till halv 3, så ska passa att gå hem då, så tur för mig att det inte är full smockat med lektioner idag hade inte pallat.
Nu måste ja börja klä på mig =)


Söndag

Suck börjar bli sjuk! Vintern e på väg..

Annars har jag träffat Ambiah idag! Med san & yazmin..Vi drog aldrig till Råby för vi hann inte så vi gick istället till en lekpark med yazmin så hon fick leka där medans vi hade lite to catch up with eller vare heter..
Har försökt ladda ner P.S I love you, så jag kan se på slutet för hann aldrig se den hos franci men hittar ingenstans.

Imorrn har man lite sovmorgon, börjar 9.40. Efter skolan ska jag & Nina gå testa salsa, öppet hus! Haha det ska bli kul:)

Nu ska jag gå fixa mina ögonbryn & naglar and later sova & hoppas på att jag är helt frisk imorn=)


Musik

SKÖNA =)



29 augusti

Bad uppdatering men igår satt jag bara hemma i think..käkade completo, tog en lång promenad duschade va för mig själv osv till min babe kom =) Vi titta på film & mös hela kvällen bara..

Senare vid 5 ska jag & ambiah hänga med san & yazmin till Råby, vi ska vara barnvakt åt lilla prinssessan och titta på Mauros match=)



Emma 18 år

Orkar inte skriva så låter bilderna berätta lite om kvällen:

Bukani i plattat hår! har inte sett de på flera år, skit fint

mmm vår rullar GODASTE

När thai öppnar presenterna

chilenitas

när man väl står framför kameran kan man inte sluta

emmas goda jävla bål!

emma & sin kille johan


Efter allt så drog vissa vidare till krogen & andra hem till franci där blev det filmkväll
P.S I love you (skit bra kärleksfilm)

Bailamos



Bumpy ride

:D
skönaste låten



Idag har jag bara varit i skolan hade två lektioner:) drog till min baby emelie direkt efter skolan & sitter fortfarande kvar här hos henne!
Ska snart röra mig hemåt & duscha ,fixa mig sen dra till Emma =) Där det kommer bjudas på mat osv..

Lycko-rus

Hallååj
Har haft skola idag sen 8.20-16.20! längsta dagen på schemat..endå gick det ganska bra & snabbt faktiskt.
Sista lektionen hade jag med min chilenita francisca!Hon ska gå i min spanska grupp! YEY:) så kommer se henne två gånger i skolveckan. Efter sista lektionen som vi hade tillsammans träffade vi marina & sandra, vi gick till stan & köpte en present till emmsi som fyller 18 imorn! Grattis i förskott gumman.
Blev en snabbis på MC också och där blev de skit mycket prat om gamla tider, när vi alltid festade, blev skit mycket skratt till det och fick mig att minnas hur mycket jag har förändrats. Men endå så saknar man en viss del med all festande.
Trodde faktiskt jag skulle bli hemma hela kvällen med blev ett medel pass på friskis & svettis med syrran! Dame vilket lycko rus jag fick!!! Så skönt det kändes, har haft lite konstiga tankar och ba haft nån ångest då & då men allt ba försvann under träningspasset very nice!
Nu ska jag hoppa i duschen sen gå vila mig, imorrn väntar en jävligt skön dag! Från 10- 1 ungefär =) Sen blire att fira emma vid 5.

Onsdag

Har inte gjort nåt speciellt idag, va i skolan tidigare bara & slutade halv fyra=) Mötte upp sandra & yazmin så gick vi hemåt. Vi har varit här hela dagen med pappa & lekt med henne :) Kanske blir en promenad med emelie senare annars bara vila upp mig här hemma..

24 augusti 2010

Hallåå =)
Började skolan klockan 8 idag! Trodde det skulle vara lite jobbigare att gå upp faktiskt men icke sa nicke! Tog selle med min syrra i ösregnet till skolan, haha hon va så smart & kom på att vi kunde cykla med kepa så inte regnet skulle komma i ansiktet (A)

Började nya kurser idag de va skit kul! Vi gjorde lite start övningar eller vad man ska kalla det och det va ennu roligare skrattade så mycket med alla, man skulle kasta runt typ "pinnar" som va mer än 1 meter & det gick inte så bra alla gånger fick dom i ansiktet haha! Det kanske inte låter så roligt men det var skit kul när man va där..
Så allting gick skit bra är fortfarande skit glad att börja skolan igen, det enda tråkiga idag var samhällen! där man höll på somna, läraren pratade i en timme om inte mer -.- Hoppas det inte blir så på alla lektioner.

Sitter & laddar ner en film jag såg rekommenderas av en annan blogg: The stoning of Soraya M



Den är verklighetsbaserad och jag rös så mycket bara av trailer!
Så ska titta på den nu,den blev precis klar sen ska älsklingen komma över.

Kvällspromenad med syrran

Yees! hittade mina papper :D så ska skicka in dom imorn efter skolan =) Tillsammans med ett brev till Nilda, mitt lilla fadderbarn i Bolivia.

Sandra övertalade mig för en joggin tur, så vi gick ut men inte fan blev de en jogging tur, de blev en snabb promenad istället!SkÖNT som vanligt vare.. Nu har jag ätit så är mätt & belåten, sitter också och tittar på CSI NY nu, men som snart är slut då blire My name is earl
Imorrn börjar jag klockan 8, lite tidigt men får vel ta de, Sitter och väntar på syrran så vi kan prata lite sen blire att sova & vila upp sig tills imorrn=)


Så jävla bra dag!

Började min dag med att träffa en kompis som sagt & det var väldigt trevligt =) Hade mycket att ta igen efter hela sommarlovet. Nina kom strax efter & joinade oss :) Vi promenerade till skolan och träffade alla! Va i skolan typ va kan de ha vart 1 eller 2 timmar max. Vi bestämde oss(några från klassen) att gå och ta en fet kebab på Tiptop på stan, så där satt vi och mumsa i oss en tallrik var.
Har vandrat runt på stan hela dagen efter det med tjejerna & träffat på min älskling då & då där, den här dagen känns bara bättre och bättre, hoppas jag är såhär taggad hela terminen, troligtvis inte men men..

Fick schemat idag också och trodde det skulle vara jobbigare med mer lektioner osv, men de ser ganska lätt ut lite sovmorgon här & där, men får vel se om några månader om jag känner samma sak! Nya roliga ämnen jag har fått är b.la. Naturkunskap B,Spanska steg5, Religion A & drama kanske! Ska kolla upp det imorn =)

Nu ska jag vända upp & ner på rummen för att hitta några körkorts papper jag måste lämna in, hihi :)

Illi & Nina


Skola!

God morgon! Haha stanna uppe till 1 igår och tittade på Sagan om ringen 3! så jävla bra..
Har precis ätit frukost som bestod av mackor, mjölk och choklad  =)
Ska snart börja göra mig i ordning börjar skolan kl 2. Men hade tänkt träffa en kompis vid halv 1 som jag inte sett på hela sommarlovet! Ska bli så kul & se han igen:)

Måste bara ladda upp en låt som jag lyssnat på de här dagarna som får mig att skratta haha en driv låt alltså..


Sista året nu

Sitter & mumsar i mig mammas blåbergspaj & choklad! Blev så sugen på choklad och Mauro blev min räddning eftersom han tydligen hade köpt hihi:)
Ska snart gå & duscha & bli fräsh sen bara vänta på att den här dagen ska gå över, för imorn börjar första dagen på mitt sista skolår!!:D
Vet inte varför men är sjukt taggad! Känner på  mig att de här månaderna kommer gå sjukt snabbt.
Alla studentfester, jag fyller 18, krogen! Projektarbete, skolan, London, börja köra, kanske Spanien:D asså shit!
Ska bli ett kul år de här=) Nu ska jag fan dra och tagga till imorrn!



Kräftskiva

Min eftermiddag igår började med att jag duschade och fixade lite saker här hemma sen så drog jag till emma en stund, där va jojjo & jonas ofc, efter en stund så kom emelie, vi satt och snacka bara om lite om allt..
Halv 5 drog jag hemåt för hade planerat med bebis att han skulle kma kl 5..
Det var kräftskiva som stod på schemat, middan va hos Bians systers nära kompis Filiz. Middagen bestod av kräftor,som var skit svåra att äta! haha men de va skit kul & det var nånting nytt.. köttfärspajer, räkor och hemlagat vitlöksbröd..

Vi va där till 9, sen gick & köpte massa fett sen hem till mig =)

Idag har jag inte gjort nånting vaknade vid halv 2 med min älskling vi käkade sen bara ruttnat och inte njutit av solen ute, snart ska han hem & jag ska ut på en promenad så man får lite frisk luft.




5 månader med min bebis

Gick upp ur sängen för en timme sen typ har inte gjort nånting bara ätit en god frukost & lodat vid datorn! Faktiskt kollat på Blondinbella,s blogg..visste inte att den va så bra, hon skriver mycket om självkänsla och ger mycket råd, nu har hon också skrivit en bok om självkänsla "Egoboost", känner att jag vill läsa den så hoppas de blir av också.
Ska snart städa eftersom de dags nu hihi..=)

Jag & min Bian firar 5 månader idag, känns som några veckor bara tiden går snabbt när man har kul! Kommer ihåg det som igår när vi blev tillsammans:) Älskar dig gubben<3


Film kväll med miss blue

Sitter & laddar ner en film vi ska kolla på nu "Grown Ups", den går på bio nu som handlar om 5 killar som är barndomsvänner som ska ses efter typ 30 år, komedi!

3OH13, grymma artister! lyssna:D

Lite om mig:

Sitter hemma nu med emelie vi har precis ätit varma baguetter med ost mm..Hon sitter & målar naglarna och jag skulle städa men ska svara på lite frågor om mig först hihi =)

Hur gammal är du?
17 (18 i december)

Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Min bebis =)

Hur lång är du?

165 , tror jag

Vem ringde dig senast?
Emelie

Hur löd det senaste sms:et du fick?
Nej-.- , av san

Föredrar du att ringa eller skicka sms?

Ringa om de går segt annars smsa

Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta

När såg du senast din mamma?

Nyss
Vilken ögonfärg har du?
Bruna

Vilken är din favoritplats?
Mmm vadå favoritplats, har många, man antar hemma hos emelie

Var tror du att du befinner dig om tio år?
Haha har jävligt många planer man antar utomlands iallafall!

Vad skrämde dig om natten som barn?
När de va mörkt-.-

Hur många länder har du besökt?
4

Är du social?
Haha ja ganska:D beror på situationen kanske

Vilken är din favoritglass?
Mmm vilken ska man välja här..Strutglass med melon, dulce con leche och banan med choklad :D

Vilken är din favoritefterrätt?
För många, de spelar ingen roll de mesta smakar gott:D

Tycker du om kinamat?
Ja:D

Tycker du om kaffe?
Nepp =)

Vad dricker du till frukost?

Kan vara olika, oboy, mjölk,vatten

Kan du spela poker?
Nej men ska lära mig nån gång:D

Tycker du om att mysa/kela?
Ofc(A)

Är du en beroendemänniska?
Nej, för stunden kanske elr ett litet tag kan ja bli beroende sen gåre över

Känner du någon med samma födelsedag som din?
Sandra, min tvillingsyster hihi..

Vill du ha barn?
Ja en stor jävla familj:D minst 4 barn!

Kan du några andra språk än svenska?

Japp, spanska och LITE engelska haha =D & une petit francais

Har du någonsin åkt ambulans?
Ja under dåliga omständigheter tyvärr haha

Föredrar du havet eller en bassäng?
HAVET! lätt

Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Criminal minds, Navy cis, Ghost whisperer osv..

Vem är den roligaste människan du känner?
Haha svår, ja känner många som får mig att skratta mycket

Flirtar du mycket?
Nej har min babe=)

Vilken var den senaste boken du läste?
Levande bränd (REKOMMENDERAS)

Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Tror inte jag har campat,.elr jo när jag var liten..kanske några dagar max

Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?

Extra spec..Min bebis gav mig saker när han kom från Alanya:D

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Japp why not

Har du många vänner?

Många & många, har mina nära så de räcker

Tror du på lyckliga slut?

Ja hihi:)


Illi is back in town

Blev inge uppdatering igår blev lite fullt upp, på morgonen träffade jag mamma och Roberto för vi skulle fråga runt lite om körkorts tillståndet osv, det gick vel ganska bra, fast måste kolla upp lite mer saker.

Träffade bebis efteråt..kommer inte riktigt ihåg va vi gjorde..Jo vi drog till Spicy sen promenera vi hem till mig=) Efter några timmar skulle jag dra för jag skulle träffa ILLI som är hemma i Sverige igen:D Så mötte upp Nina på stan sen drog vi till Pb, där Linnea, Azita och Arta också va:) Va där en stund också sen promenera några av oss till stan..
Så tog jag bussen där till min bebis i Gryta, där chilla vi med hans kompisar..sen hem till mig igen=)

Idag så har jag träffat samma compani igen, på morgonen vaknade jag upp med Bian, vi drog till stan, sen träffade jag tjejerna & gick runt med dom! Nu sitter jag här hemma och mumsar i mig en tårta hihih & väntar på emelie så ska vi ut & gå en stund, & senare ska jag bara softa med henne=)
Har inte tagit några bilder så no pictures =D

Två promenader today

Eftersom jag hade världens tråkigaste kväll som jag inte haft på skit länge,verkligen inget att göra så gick ja på en till promenad som varade i nästan två timmar, bättre de än att sitta vid datan i flera timmar i streck hihi :)

Så nu har jag duschat & snart så ska jag gå lägga mig i sängen and sleepa=)
Imorrn ska jag upp vid 10-11 för ska möta mamma & en kompis på stan kl 12, vi ska gå och boka kursen till körkortet=) ÄNTLIGEN!

Promenix med thai

Kom precis hem från en promenad med min vän Emma :) Skönt vare!

Som sagt så kom min bobi igår på kvällen, de blev bara film tittande för våran del, det vill säga Tekken, i båda versionerna en från 2010 och den andra tecknade:D
Vi skulle titta på en 3:e film, Where The Wild Things Are , vi tittade på början men blev för trött för att titta så vi pratade bara hela natten mihihi =)

Ska duscha nu sen käka mat, får vel se vad som kommer upp later

en gammal bild på min bebis:D eller gammal & gammal,från sommaren



Ensam hemma

När jag vakna halv 8 idag ville jag seriöst dö -.- Va så jävla trött, va inte ens såhär trött när jag gick på sommarskolan, men antar att jag kommer vänja mig till skolan som börjar om mindre än en vecka:D!
Matte provet gick inte så bra faktiskt så antar att de får fixas i 3an =)

När jag kom hem däcka jag direkt i sängen va så jävla skönt att vakna upp några timmar senare, ensam hemma! Hihi älskar att vara de så jävla skönt, kan man dunka musiken hur högt som helst, göra vad som helst som kommer upp i hjärnan utan att nån klagar, men tror inte jag skulle palla bo helt själv senare i livet fett tråkigt(men endå kul)

Jag har jag diskat, städat rummen & städat lite där nere & bara lyssnat på my man PITBULL =)

Ska hoppa i duschen nu sen vänta på min andra man Bian moahah(6) Får se vad vi hittar på..


Godmorgon / God natt

Somnade vid 8 ikväll och vakna för ca 10 min sen..Har skola imorrn 8.20 så hoppas jag somnar om snart, men antagligen inte.. Så ska ladda ner nån film snart så jag hoppas att jag somnar till den. Och den lyckliglottade filmen blir Kick- ass =)

Idag har jag bara vart hemma annars efter biblioteket & gjort ingenting.  Får se imorrn om dagen blir mer aktiv, god natt!


Hungrig hihi

Har varit en..vet inte, seg dag eller nåt vet inte ordet på dagen..
Drog till biblan en stund & träffa nina så vi kunde plugga en sista gång innan provet(som är imorn), det gick..ganska bra..Förutom att vi båda blev snabbt på dryg humör because we were hungry, så nu sitter jag här hemma och väntar på en av min favoriter, köttbullar & makaroner(L)



































Beyoncé är en som har fastnat i min musik lista de här dagarna så bra!





Soft dag!

Idag har man inte gjort nåt spec helt enkelt bara chillat bort hela dagen med mina vänner & hemma:) relaxing..
sitter hemma nu också så ska sätta på tv & hoppas att de finns nån bra film som börjar snart! Puss på mina bästa vänner som får mig att må så bra =) Vet inte vart jag skulle stå om jag inte hade mina änglar vid min sida hihi.

Hos emelie

Hallåå =)
Är hos emelie nu jag slaggade här inatt eftersom jag var för trött för att gå hem.
Igår va de en skit kul kväll med tjejerna, de va länge sen nu vi gjorde nåt så tillsammans, vi käkade tacos =) pratade, tittade på filmer, dödade typ 20 myggor, haha nejdå men blev invaderade då & då, min girl 17 år nu:D

Skulle egentligen ha gått upp för 3 timmar sen men råkade somna om hihih, skulle plugga matte med Nina kl 12, så får se vart våra plans tar vägen.

mycket trevlig kväll med mina bruds=)


Bebis är hemma nu

Igår blev väldigt lyckat! Va på en fest vid högskolan med några klasskompisar very nice..
Senare när ja drog,drog jag till gryta för att träffa min bebis som kom hem från Turkiet:D Vi promenerade hem till mig & snackade om lite allt möjligt..

Drog vid 1 tiden idag till Hälla med mami blev lite shopping, va hemma vid 3-4 Käkade gott hemma :D Senare ska vi tjejer dra till Bukani och fira henne! Tacokväll :D Det har blivit en vana för oss tjejer nu att när vi firar nånting blir det alltid tacos mihihi=)


Partey?

Kom precis hem, ska hoppa i duschen nu, sen börja fixa mig! Blir antagligen ut(gång) med Nina! Kan man säga utgång fast de inte är krogen? Hmm.. Ut med Nina ikväll iaf!

Vädret!

Nu är äntligen matten avklarad! :D Det vill säga sommarskolan inte betyget=)
Hade bara provet idag som inte gick värsta bra så jag får ba plugga hårt som fan!
Va där max en timme, så träffa nina som satt utanför, vi drog till bibblan igen där hon pluggade matte och jag lånade faktiskt en bok på franska haha för att påminna min hjärna om att jag måste plugga de nu på fritiden så jag inte glömmer det lilla jag har i ordförrådet(A)

Vi satt där ett tag där jag nästan hade en döden upplevelse ramla nästan ner för fönstret hahah fan vi började skratta, typiskt mig att skratta när jag är nervös började svettas som fan efter och nina haha hennes min :D:D

Vi drog till stan iallfall efter =) Så jävla skönt väder kunde lätt åkt och badat nu..
Aha men efter träffade vi hennes homeboy:) När ja skulle hemåt så träffade jag Emma så vi cyklade hem tillsammans. Nu är ja hemma hann stoppa i mig en banan och dricka vatten snabbt, för nu ska jag ta cykeln till Hälla med tjejerna:) Emelie & Bukkan

Vill gratta min lilla krullis i förskott, hon fyller 17 imorn(L) Min lilla krull..Åren går så jävla snabbt nästa år är hon 18! Haha för mig kommer hon alltid vara en liten oskyldig tjej som jag ska dryga med! Men detta tar vi imorn:D! Grattis i förskott iaf<3

hahaha dom här 2 bilderna ovanför är typ fulaste djuren i världen fan va roliga dom ser ut! Men coola ofc


HERMOSURA!

Just nu känns livet ba så jävla underbart!! Allt ba rullar som de ska!

Imorrn är de sista dagen i skolan! Hoppas de blir såhär nice väder som idag också!:D

Stannade kvar efter skolan & träffade nina, vi gick till stora bibblan och pluggade hårt, imorrn har vi ju de final test, drog hem & käkade efter plugget sen drog ja fan ut på en promenad i två timmar de kändes som en halvtimme, de går så jävla snabbt nu när ja inte har med mig min musik på promenixerna så de känns fett:D
Allt känns ba så taggat, snart börjar skolan, snart börjar jag med körkort,
som ja säkert inte kmr hinna med till min födelsedag som ja lovat mig själv men ska försöka fixa så snabbt som möjligt! De ju sista året i skolan också:D

Senare ska emelie komma:)



min sexiga bitch!




Ingen lust alls med skolan

Åhh har ingen lust att dra till skolan idag känner att ja vill hoppa över idag, men ska rycka upp mig & dra snart endå, idag blev jag väckt av en liten ängel som hoppa upp på sängen, sitter med henne nu också, lilla yazmin hihi..
Idag på matten ska vi bara gå igenom allting & imorrn ska vi har ett litet "prov" för att se va vi har lärt oss,
ska träffa min habibi(nina) efter skolan vi ska stanna & plugga matte =) Inga andra planer för dagen så får se va jag gör, jag läste iaf ut min bok igår som va så jävla bra som sagt rekommenderar den! " Levande bränd"

Tudiiliuu!


Seg dag!eller snabb..?

Hade skola från 8.20-10.20, de gick snabbt ennu en gång men denna gång bara va ja fett trött!! Det ska bli skönt med sovmorgon imorrn & på fredag då gruppen börjar 10.40-12.40 båda dagarna!
Va hemma innan 11, så jag & emelie hade bestämt att vi skulle ut och springa på b hovda spåret idag, men vi banga att gå dit så vi jogga runt haga istället de gick lika bra de, vi va ute i kanske lite mer än 1 timme, drog hem duschade fixa käk till mig och läste min bok, "Levande bränd", rekommenderar den verkligen! Handlar om hedersmord, en flicka som är arab blir kär i en kille & han utnyttjar henne tills hon blir gravid och lämnar henne, hennes föräldrar planerar med hennes svåger att bränna upp henne, medans hon brinner lyckas hon fly så får man veta vad som händer efter osv.

 

Blir så jävla arg när jag tänker på att det finns såna människor som tänker så där ute i världen,att de männen som ska bestämma, att kvinnor och barn blir misshandlade varje dag, dödade, för att de blir kära eller pratar med en man..fattar seriöst inte hur de tänker men de ba så jävla sjukt alltihop!!

Planerade att läsa ut boken helt men kände för att vila lite så somna direkt, & sov i 30 min, direkt efter jag vakna så hamna en liten yazmin i sängen, sötaste bebisen :D:D Blir så glad av att de den lilla ängeln..
Ska fortsätta läsa boken nu har bara 2 kapitel kvar, Vill tacka Emelie som lånade boken till mig! Hittils är de den bästa bok jag läst som är verklighetsbaserad.

Och om 2 dagar kommer min älskling hem hihi:)


Klockan är bara halv 8

Jobbigt läge att börja kl 8.20, snoozade från tjugo i 7 haha de så jävla skönt o bara kunna somna om. Om 25 min drar jag till skolan med sällskap av min mami :D Hon har nån grej på Rudbeck & vi börjar ungefär samtidigt =)

Morgon promenix

Då va promenad avklarad för idag =) Hade alarm till kl 9, för skulle möta min home girl halv 10, de blev en timmes promenad vid den vanliga rundan vid finnslätten.
Har diskat,duschat & ätit frukost nu eller håller på att äta frukost nu faktiskt=) Dricker de för första gången de här sommarlovet, very nice!

Ska bara dricka upp mitt goda te sen ska ja sätta mig nånstans & plugga matten, måste fan börja koncentrera mig! Börjar halv 2 så har ett litet tag på mig..Efter skolan blir det stan med Nina=)




There she goes

Måndag

Bra dag idag! Idag hade man lite sovmorgon på matten, började 10.40. Nu har Nina slutat sitt jobb så då ska hon också gå nu på sommarskola YEY:D. Vi stanna kvar lite efter matten and just talked, efter skolan så drog vi till stan jag skulle egentligen bara följa med henne & fixa några saker men vi gick in i massa affärer! Och såklart så ska man hitta massa fina billiga saker, när man inte har pengar, så typiskt haha suck:(
Cyklade hem, efter vår runda på stan & käkade =) Nu blire bara en lugn eftermiddag kvar.






Kvällspromenad och nu film

Har varit ute på kvällpromenad, fifan va skönt de va idag, det va helt knäpp tyst ute man hörde bara vinden, brukar vanligtvis gå med musiken i öronen men idag valde jag att inte ha de =) bRA VAL jag gjorde! hihi..
Nu sitter jag & kollar på Poseidon med mamma, handlar om en båt som har vällt om kull i vattnet så de försöker ta sig ut osv.. fett spännande:D Nu känner jag att ja håller på missa de spännande så de här räcker för idag! god nighty

Matten avklarad för idag=)

Kom hem nu för ett litet tag sen från stan där ja pluggade med Nina=) Det gick väldigt bra faktiskt, vi satt där ett bra tag, räkna matte, snacka om allting, fikade, bara sånt som man gör med sin bästa kompis:)

Nu ska jag fixa musiken på mobilen, för känner att de behövs & de va ett bra tag sen jag gjorde de, efter ska ja käka mat, sen efter de har jag ingen aning, plugga matte kanske..







Mattedag med kurdi

Halllooo!!:D
har precis vaknat, för ungefär 10 min blev ja väckt-.-
Min morgon handla om att ja fick kämpa med en geting i mitt rum 8 på morgon, vaknade av att den surra,( när den låter "biii") sen ja ba slog den´när den va på gardinen med en toffla, trodde den dog där men tänkte: tänk så lever den och kmr vara pisst off när den ser mig, tror du inte den den börjar flyga igen och surra som fan-.- den satte sig på gardinen igen och såg ut som en jävla jätte spindel på nåt sätt...gick ner ti vardagsrummet och la mig där, sen när mamma & pappa vakna la jag mig i deras säng, & där sov jag skit skönt mihihi=)

Aja jag har faktiskt lite bråttom skulle vakna tidigare för skulle möta nina så skulle vi plugga matte, så ska gå äta frukost nu sen dra till stan!
C ya later aligater


David Gray


Filmdags

Har vart hemma nu sen ett tag bara tagit de lugnt, passade på att städa massa kläder som låg huller om buller och annat i rummet medans jag är själv=)
Nu laddar jag ner en komedi, Cop Out, med Bruce Willis, hoppas den är bra =)Så ska titta på den innan jag somnar, god natt..

Hos my girl

Va hemma hela förmiddagen, efter ja hade käkat lite hemma drog jag hem till emelie=) Här fanns såklart johanna & bonzo:D Vi har chillat här hela dagen, drog ut en stund med bonzo, emma kom också förbi ofc!
Dom gjorde munkar & lagade kyckling burgare med pommes mmm, sitter fortfarande här hos henne så ska gå kolla på TV:n eller nånting hm 




en låt emma visade mig, "airplanes"

 


Undra va man gör idag denna lördag

Vet inte om jag vaknade upp med träningsverk i kroppen eller om jag börjar bli sjuk de därför jag har ont, men hoppas på träningsverken iallfall:)

Vaknade för ett litet tag sen, ska snart gå ner & göra frukost känner att ja börjar bli hungrig =)
Undra va man gör dena gråa dag hmm..får vel ta de som de kommer, ska iaf försöka plugga på matten ett tag eftersom de behövs, & städa rummen, ska bara vänta tills min bror har vaknat upp!

Vaknade av denna låt idag & har lyssnat på dom sen ja vakna, så jävla bra lyssnade alltid på dom förut!





(en bild från i tors)

Fredags chill

Fan va skönt att vara hemma nu & FAAN va skönt de ska bli imorn & sova ut!! Längtar som fan:D

Min dag börja med att ja snooza alarmet från kl 9 till 11, va så jävla skönt o somna om(A), och vakna till solen & de varma vädret moahah
träffade emelie, vi drog på stan en snabbis & fixa en sak sen cyklade vi hem bara, hann komma hem en liten stund sen drog jag till skolan som började halv 2..drog tidigare från skolan för hade tid hos synoptik, för att testa synen till KÖRKORT =D de gick bara bra som planerat
Hann faktiskt träna idag på friskis & svettis efter allt, hade inte tränat där på flera veckor så de gick skit bra de också! Kändes skönt att träna också efter all lathet den här sommaren=D

Denna kväll drog jag till bestjak & chilla där med några kompisar, haha inget ovanligt, dom drack för dom skulle till krogen men ändrade planer de blev en liten chill kväll med oss istället=D Vill tacka den sockertoppen för hon gjorde mig på så bra humör när jag behövde de (A)
Nu ska ja gå sova.. eller.. om en stund, ska bara chilla här vi datan, göra nåt o käka, Sen sova!



Härlig torsdag!

Har inte uppdaterat på ett tag för tycker inte de här är min grej riktigt men ska försöka ändra min blogg, färger, bakgrunder o.s.v. så det blir mer kul att kolla på, enligt mig. Med de behöver jag hjälp , och med de menar jag Ambiah eller Jessica :D Hihii..Så slå ett pling när ni ser de här =)

Annars har jag inte gjort så mycket de här dagarna, min älskling är i Alanya så jag är utan honom i två veckor, imorrn har det gått en vecka, sen är det en vecka kvar!
Har också börjat på sommarskola nu för att fixa upp matte B som jag inte klarade i 2:an..Imorrn har jag gått en vecka & nästa vecka är det sista veckan, ska verkligen försöka fixa det här så jag slipper tänka på det tills skolan börjar! Så jag kan koncentrera mig på de andra ämnerna 100%.

Idag har jag faktiskt firat min chilenare franci! Som fyller 18 år, Grattis Guachi!<3 Hon hade middag hos sig så jag & tjejerna har varit där hela kvällen, passade på att uppdatera nu för kände mig sugen faktiskt!

Imorrn blir det skola igen, börjar halv 2 till halv 4, går med tjejerna(pauli franci & marina) så de är skit kul & det går skit snabbt, fast det är bara 2 timmar per dag=).

Mot kvällen imorrn blir det förfest hos franci igen, och efter ska alla ut på krogen men inte jag för jag är inte 18 än..Så får se va jag hittar på efteråt.


RSS 2.0