6 september

Fan va dåligt man sover nu för tiden men vaknade vid 11 iallfall med min babe, de va nånting bra endå :) Han hade ingen skola idag & jag började kl 1, klassen skulle gå på "teater" men de var 2 föreläsningar inte fan va ja på humör för de, så de blev rätt så tråkigt faktiskt!
Nu är jag hemma & ska käka när som helst sen blire bara att chilla bort den kommande timmen

8

Haha asså vad är det med mig! Vaknade klockan 8 idag! om inte tidigare..låg dock kvar i sängen o lata mig men va hur pigg som helst..

Blev rastlös snabbt kan man säga men tur så va lilla yazmini sandra & mauro redan vakna, så vi gick ut en stund så yazmin kunde leka i parken! Efter en stund så drog jag, gick en promenad med min härliga musik!

Blev att ja hamna hos emelie så sitter här nu! Har tränat på hennes maskin, haha (A)



Vi ska gotta oss nu & göra pannkakor! Mmmm




Dagens bilder:




sada & illis långa vackra hår:D

Med tjejerna

:Livet är himmelskt när dina vänner är änglar

Så sant! Har vart med min girrl Illi den! hela dagen, vi har varit hos henne, ätit, snackat, skrattat, promenerat fan allt rättare sagt =)
Vid 20 tiden kom Nina till Pb hem till henne, vi drog till stan & mötte upp Sheila & Sada, där blev de en fika :)

Mådde inte direkt bäst den här morgonen men känner att jag kommer lägga mig med ett toppen humör tack vare mina vänner.

Nu sitter jag på mammas data här i vardagsrummet med mami & papi vi tittar på en film på kanal 3..finns skit många bra filmer idag hihi mys..

Fast de fanns en dålig sak idag som hände..mina enda hörurar gick tyvärr sönder -.-
Lägger upp bilder lite senare när jag sitter på andra datan eftersom har en antal att lägga upp!
 TUDILUU

Sömnlös natt typ

Fan vilken dålig natt jag har upplevt!
Somnade bra vid halv 2, vaknade vid 3 igen av ett sms, blev helt jävla pigg satte mig vid datan till typ 6 kanske..5-6, vaknade vid 7 nånting va vaken där ett tag igen, sen vaknade jag vid 10, DRYGT! De enda jag lyssnade på igår för att somna va Yiruma( piano SKIT BRA) & favvisen Sagoland.

Tänker på att ena dagen kan man må så jävla bra allt är på topp och bara några timmar efter kan allt kännas helt ... Upp & ner om man sägere så..Hela natten bestod av tänkande..& när man tänker på saker allt för länge så vet nog de flesta vart de leder..Aja man kan inte alltid vara glad..

Just nu ligger jag faktiskt i min säng & lyssnar på Ozzy O..Antar att jag snart ska gå ner & fixa en bra frulle sen blir det nog att träffa illi hållet..Får vel börja röra på mig nu då


Sagoland



Vill också påpeka att filmen vi såg Salt va skit bra, den va lite kocko då & då men annars varen fett..försökte ladda ner en annan med henne, A mighty heart men hitta ingenstans..så nu ska jag gå lägga mig i sängen & lyssna på musik! Natti

Fredags mys med tjejerna

Sitter hemma hos mig nu med emelie & bukani ( & san) Vi har precis varit i Ibbes & käkat kebab!
Vi tänkte titta på "Salt" med Angelina Jolie, antar att den är bra! Har tyckt om hennes andra filmer jag sett så antar denna också kommer vara bra..


bonzo



3 September

Äntligen fredag! & fint väder

Har inte uppdaterat direkt för har inte gjort så mycket de här dagarna än bara pluggat, vart i skolan, vart med killen & mina vänner, vart hemma mycket också eftersom jag vart sjuk men känner att det börjar lätta!

Känner mig jävligt fest sugen ikväll så får se vart de planerna tar vägen ska iallafall träffa emelie & san senare.

Juste! & igår prövade vi SALSA på vassdans med Fernando Amigo! Han är världsmästare vill jag påpeka, så alltså va han grym! Haha de va sjukt kul, tyvärr så kom vi lite försenade men vi lyckades endå! Det var jag, min syster sandra & kurdi, nina =) Så vi ska bestämma oss snart om vi ska börja där eller inte :)

emma & jag för ett tag sen

 




BRA LÅT!



Vaknade vid 9 idag! Har käkat frukost duschat & pluggat till historian, snart ska jag resa mig upp så jag börja fixa mig till skolan.

RSS 2.0