Dags att uppdatera lite

Tjenare!
Det var ju ett bra tag sen man skrev här. Eller min vän gästbloggade ju som ni kanske har läst hihi!
Anledningen till att jag slutade var att jag inte kände för det längre, not my thing..men kan vel vara trevlig och uppdatera lite vad som har hänt,händer och kommer hända.

Har faktiskt inte hänt så mycket nu på senaste, men en rolig sak! Jag var i England på utbytesstudent resa eller vad man kallar det, i 6 dagar! Vi var i Warrick, en liten stad ungefär en timme från London. Vad mer kan man säga, en jävla rolig upplevelse med mina klasskompisar! Vi åt middag, va på bio, shopping, va i privatskolor, besökte massa universitet som alla såg likadana ut faktiskt, men va också i skolan som Harry potter spela in några klipp i filmen, matsalen t.ex, cooolt, va ute på min första utgång där borta, skit kul det också! Massa skoj men ibland kom man inte altid överens med england bo:rna.

Har annars inte hänt nånting speciellt, kämpar de sista året i skolan bara, träffar mina vänner, har också börjat tränat nu på friskis & svettis. Känns skit bra!

Va på en förfest igår hos Mirre med alla nära, vi firade honom och Nina eftersom båda fyllt 18 nu i veckan, fan va kul det var haha ingen nykter på deras förfest! Va så jävla taggad eftersom jag visste det blir sista kvällen ja på en grym förfest taggar som fan, sen måste jag dra hemåt och alla drar vidare till krogen, eftersom jag själv kommer bli 18 nu i veckan, jag och min sis San! Fan va taggad man kan vara.

  • Min faster från Chile ska också komma om några veckor! Ska bli så skööönt att kuunna träffa henne igen och bara chilla och prata om allt, hon ska va på besök här i en månad, alltsåå över jul & nyår =)
  • Julbalen kommer ju också nu om några veckor nice nice, men är 50 på att jag ska gå, det är siså där haha, får bestämma mig snart men lutar mer åt ja hållet! One life experience.

Kan kolla om jag hittar några bilder från senaste tiden


Här va jag på Tahers 50 årsdag! Alltså min väns pappa, skit mysigt var de, min första "kurdiska fest"
Här va vi på nollningsfesten vi ordnade till ettorna!

England! I det där gigantiska huset bodde jag, minns inte om det var 4 eller 5 våningar! haha sjukt stort anyway, och en vacker bild på två av mina girls, Sheila & Azita.

Frozen

Heej, nu sitter jag hemma hos nadia och hon håller på att städa hihi :) så jag emma nadias kompis sitter här och skirver på hennes blogg.
Idag kom nadia först hem till mig hade vart lite knakigt i skolan så hon kom till mig vi gick och köpte chips sedan bädda vi ner oss i sängen och satte på filmen FROZEN.

Filmen var väldigt bra, lite tråkigt slut dock men men... Den handla om 3 personer som fastnar i en skidlift, det är kväll och ingen vet att dem är där, vädret drar upp till storm och kylan är på topp. Dem funderar länge på hur dem ska komma ner därifrån, skidorten skulle inte öppna förns 4 dagar och de vart allt för länge för att klara sig där uppe. En av killarna bestämde sig för aatt hoppa ner vilket inte slutade bra, vill helst inte säga vad som händer då men wtf mohaha.... han bryter båda sina ben så att dem sticker ut och inte nog med det vargarna kommer ut.... sedan kan ni ju bara gissa vad som händer sen med 2 personer kvar i liften ;) ...

Nu ska ja fortsätta att umgås med min fina vän, hoppas jag gett er en film att kolla på nu
Puss och kram på er, och nadia jag älskar dig (L)

här kommer några bilder på oss :)

nadia och jag :)skit gammal bild på oss, men den bjuder jag på :)love you

RSS 2.0