Känns som om jag va i chile

är där nere o hjälper till o lagar maten, satt på balkongen och skala potatisen..kändes som om jag var i chile..solen ba stekte i ryggen sen ljuden som kom upp från naturen och bilarna ååh vilken känsla..saknar de sjukt mkt<3=)

den här låten lyssnade vi alltid på i bilen i chile





Segt!

ska nu iväg med emmi ska möta henne om 5..är så jävla död..

Glömde nämna igår att jag och e mötta en fett rolig liten tjej, fett dryg men hon va skit rolig jag & e skratta som fan, hon kunde dyka upp när som helst bakom oss och viska..eller typ ta våra mobiler o springa iväg o läsa våra sms och titta bilderna.. hah vi tkt de va skit kul iaf!

Senare blir det grillning med familjen skulle egentligen åka & bada med tjejerna men glömde bort grillningen, fett b va sugen på bad..fast de kanske inte är så varmt..aja ska dra nu!..ciao bella

Chilllination!

va bara med min emmi idag! vi skulle till konsum i gidde för att gå köpa godis innan de stängde, så kom hon på att vi kunde dra ti mc ist & käka, fan va bra de satt med mc i magen..
Vi promenera hela dagen!! Haar försökt sova sen kl 00 typ.. nu är klockan halv 5-.- saken är ja tror faktiskt ja somnade ett tag ´men de kändes som om jah bara dagdrömde..
Hoppas tiden går fort! Ska till stan imorn tidigt med en kompis..har god lust att gå till henne nu men eftersom hon ligger & sover så hoppar jag över de..Undrar va ja ska hitta på nu..

Sitter på mammas bärbara i mitt rum så laddar upp nån bild imorn=)


Varmt igen:D:D

27/7

Vaknade faktiskt tidigt idag! satte alarm på halv 10..som va jävligt jobbigt:'( hade väldigt svårt att komma upp ville bara somna om..men hade lovat mamma att följa med henne & handla på Willys så hade inget val..plus måste börja vakna tidigare nu eftersom jag börjar min sommarskola nu på måndag-.- D-r-y-g-t..
Aja vi komm hem vid 12 efter vi hade handlat..Jag hade inget att göra så passa på att gå ut på en promenad i de varma vädret som man inte haft på några dagar..enligt mig har de varit skönt med regn & de fula regnet hihi=)
Snart ska jag hoppa in i duschen sen käka mat mmmm..

passar på att "gratta mauro & san på deras" " 4 månaders dag" :D

Har inte lagt ut massa bilder har inte tänkt på de eller haft orken(A) så nu får ni tre bilder från i helgen..moahah(6)




26 juli

Vaknade vid ett idag, så lat som jag är orkade jag inte gå upp tidigt på morgonen & fixa saker som skulle fixas..
Vaknade jävligt seg idag så låg i sängen till typ 3-4..Sandra & mauro drog strax efter för de skulle köpa glass och leka med yazmin ute..Så då passade ja självklart på att städa rummen hihi..Kanske alltid skriver här att ja städar men ja gillar ba at ha de fint och i ordning+ att de blir skit stökigt med en bebis i huset..
SÅ hemma dag idag för min del passa på att lysna på jävligt mycket dancehall!Blir så peppad av de, nu ska ja hoppa in i duschen sen dra & träffa empi
..




26 juli 2010

Egentligen mena jag 25 juli men eftersom klockan är över 00 blir det 26..

I lördags blev de att jag & nina drog till bestjak en stund eftersom hon är ensam hemma,vi tittade på film "familjen är värre",snackade, fetta oss lite och sånt bara chillade.. Vi tog bussen vid elva,
väntade på min babe på stan ett tag sen drog vi hem till mig och bara tog de lugnt=)
Samma sak idag va med Bian hela dagan & tog de bara lugnt ennu en gång och de enda jag va ute idag var när vi gick till affären med yazmin & handla. Han tog sista bussen hem och Nu sitter jag här i min ensamhet och äter=)

Juste!!När ja va hos emelie här om dagen såg vi på en fett grym film! Som är verklighetsbaserad

KUL kväll igår!

24/7

Det blev en fest kväll för mig & brudarna..Linnea, Ambiah & Nina, vi började med förfest på Bjurhovda hos en klasskompis, där va de sjukt kul, mycket skratt blev det & lekar..Vi stanna där till typ 23..för att ta bussen till Haga,och dra på fest..där stanna vi hela kvällen & hade de väldigt kul!

Idag så får vi se va som händer..kanske blir stan med några från igår för att ersätta en lampa från igår, haha!annars får se vi va som dyker upp=)

Fredag!

23/7
Har inte orkar uppdaterat de senaste dagarna..har endå inte gjort nåt spec, bara chillat bort dagarna, kortfattat så har jag sovit hos emelie två dagar, vart med tjejerna, med Bian, bara varit hemma & de vanliga..

Vaknade upp med ont i halsen-.- Men idag är de fredag! Jag & kurdi skulle försöka göra en repris på förra helgen nu denna helg..vet inte om det blir idag eller imorn..Men min syrra ska iaf med denna gång =)

Senare ska jag träffa jejje en stund för att se hennes nya valp!Hihi längtar!! Hon skickade en bild genom mobilen and here it is!

Vaaarmt =)

21/7

Va ju hos empi igår med bukkan, blev lite bakning mmm.. eller tjejerna bakade..en tiger tårta eller nåt,medans jag satt & kolla på av en anledning..Kakan blev fett god men lite annorlunda hah den hamna i ugnen i två timmar typ..Efter drog vi bara till rummet & kolla på filmen ja la upp, in my sleep.. den va ganska bra, en skräckis..värd & titta på enligt mig..Vi somnade vid 4-5 efter filmen..

Vaknade upp idag iaf där hos henne medans tjejerna redan hade vaknat upp..Emma & hennes lillebror blev väckt av en vacker sång han sjöng för att väcka mig hahah..Jojjo & bonzo kom också så de blev lite fullt hus, somnade om hela tiden, men sista gången jag vaknade va vid 3 tror jag..ingen aning faktiskt..men av bukanis musik! Drog hem strax efter de..Så har bara varit hemma efter städa lite..duschat & bara suttit vid datan..Bukkan satte på en fett skön mambo låt( tror de mambo) that i love hihi =)

Snart ska jag möta min älskling =D


El Farolito "Juan Luis Guerra"

Hittade denna också =D blev fett glad av rytmen bara & hur de dansar

 


Hos emelie!

20/7

Drog ut en stund precis efter jag hade skrivit inlägget först, drog ut & lekte med yazmin en stund medans de andra va & handla..när de kom hem så drog jag till empi direkt, bukkan kom efter en liten stund så nu chillar vi bara här!! sooft







Bukkan visade nyss en fett bra trailer..In my sleep(2010)


20/7

Igår kväll var jag bara med Bian & chillade bara, idag har ja inte gjort nåt annat än att vara hemma & latat med mig honom..hihi =)
Har inte varit ute nånting hatar såna dagar man bara är inne, blir så seg av de, men blir säkert att ja drar ut en stund senare antingen med honom eller by myself =)

Ska iaf dra till emelie senare mot kvällen igen..Får se om jag sover där=)

Vaknade rätt sent idag..19/7

Vaknade sent idag vid ca halv 2, skulle kunna sova en timme längre men blev väckt av min kompis. När vi vakna så åt vi frukost och nu sitter vi här och lyssnar på musik senare ska vi gå hjälpa emma med att lyfta grejer eftersom hon har städat lägenheten. Fint väder idag eller ganska iaf hade förväntat mig att det skulle vara dåligt väder eftersom jag hörde att det skulle vara dåligt hela veckan.

Igår städa jag och hitta massa gamla grejer och sen var jag ute med yazmin en stund när hon var på väg hemåt med sandra o mauro

 

 

 


Grattis till ambiah!:D

Har bara varit hemma & chillat nu, vill passa på & säga grattis till min homie abebis!! =D 18 år idag! tiden går så jävla snabbt nu för tiden, Stort grattis och pussar till dig!
Nu ska jag ut & träffa emmsi ett tag,

28/7

Haha säger bara grym kväll igår!!
D
rog ut med min kurdi Nina blev en lyckad utekväll endå, har inte vart ute & festat på sjukt länge säger ba att igår blev de mycket skratt! Vi började hos franci, där va sara & marina..Vi drack lite vin & cider..
Efter ett tag skulle jag & nina dra till stan, men missade precis bussen så vi promenerade till stan istället  som inte var så långt..V bestämmde oss för att träffa bestjak, så vi drog till en liten fest nära stan..De va helt OK faktiskt..vissa va trevliga andra inte,haha men det var vägen dit som va roligast!
Efter den här "lilla festen" kan man säga, drog vi till Malma till en annan "fest" som inte va rolig alls, de va mest chill kan man säga.. Jag & Nina drog efter typ 10 min..Drog till stan käkade, sen hemåt med sista bussen =)
För mig va de iaf skit kul, men de va kanske för att ja inte dragit ut på ett tag nu..
Det blev tyvärr inga bilder från igår..

Får se vad som händer nu under dagen, senare blir det att träffa min boo iaf<3

17/7

Igår cykla jag till stan & träffade tjejerna som sagt, vi gick bara runt på stan sen fikade vi, & blev lite fjantiga(A) hihi..blir att träffa dom idag igen med Ambiah också & ska försöka på en lyckad ute kväll idag,let's see about that


Ajaaa drog på prommen iaf idag med mami, som tog en timme som vanligt, vi passa på att köpa i affären..Sen dess har jag bara varit hemma tagit de lugnt, duschat käkat läste lite "du och jag i trafiken" är lite peppad på att lära mig om det till körkort..


17/7 Go morrron

Vaknade precis!! Vakna på fett bra humör idag, så ska ut & gå med mamma nu efter frukosten =) Känns som om de blir varmt idag, men hörde att de skulle regna, så de kanske bara är rummen, så får se hur vädret blir senare =)

Bob Sinclar & Sahara feat. Shaggy - I Wanna


16/7 =)

Kom precis hem! tYCKER de skjukt varmt fortfarande hmm.. Käkade precis tårta som jag längtat efter hela dagen(mmm dregel).. Nu sitter ja upp på rummet bara chillar och lyssnar på musik(all night long)..Senare ska ja ut och träffa tjejerna.. Bestjak Och kurdi!(linnea & nina)
Här kommer det lite bilder från dagen:

16/7

Sandra skulle gå möta sin kille & yazmin, så ja valde att följa med, men blev lurad-.- Vi drog istället hit hem till honom, medans han skulle duscha & så..Sandra leker med yazmin för tilfället & jag sitter här, det är fan sjukt varmt här inne..Sen när vi kommer hem blir det tårta som mami bakat hihi =)
Vet fortfarande inte va som kommer upp senare men antar att de blir & träffa nån iaf, ingen hemmakväll idag inte..(hoppas jag)

16/7 Grattis till min pappa & Angelica(f)

Vaknde idag mellan 11-12, min pappa fyller år idag, så har bara hjälpt till hemma med maten idag, käkat med familjen, & nu sitter vi bara i vardagsrummet & snackar =)
Senare har ja faktiskt ingen aning om vad ja ska göra..Lite bilder kommer snart för sitter på mammas data nu+ min mobil är där uppe

15/7

Som sagt vaknade upp med bian idag, vi åkte & bada vid 3 tiden..vårt första bad tsm hihii=) Det var skit skönt i början, va på en sida av gropen där jag aldrig hade varit på de va fett grunt! haha men skönt..Däremot när vi skulle gå upp ur vattnet höll jag på frysa ihjäl..de blåste som fan..Vi drog hem till mig vid 6 tiden, vi fixade några hamburgare var & bara smaska i dom haha sen chilla vi hela kvällen, han drog precis.. så ska passa på att städa rummen nu & min mobil är spårlöst försvunnen för tillfället så kan inte lägga in bilder, lägger in när jag har hittat den! Hihi mystiskt..
Juste vi såg på en film igår innan vi sov som jag rekommenderar ifall man vill se en rolig animerad film, Cloudy With A Chance Of Meatballs
..


Hittat mobilen nu(A) den låg visst på soffan..







15/7

Vaknade upp med Bi för typ lite mer än en timme sen, har inte gjort nåt spec bara legat i sängen & slöat..
Nu ska vi gå käka mat, sen får man se va vi gör efter..kanske blir bad=)

Fortfarande soool:D 14/7

Blev en skön sovmorgon istället för promenaden jag egentligen skulle ta på morgonen, va för trött för att gå upp så tidigt,eftersom ja somnade sent igår pga att det var så jävla varmt i rummet! Men till slut somna jag efter att ha pratat med min bebis..
Vaknade idag, och fick ett samtal av illi typ direkt efter, om ja ville följa med till stan, så jag duschade snabbt slänge i mig 2 mackor och cyklade till stan..Det blev en snabbis eftersom hon skulle hem & fixa och så till resan..

Träffade min bebo efter, sen hans kompisar, de drog & käka på spicy, & jag följde med så chilla ba med dom en stund,tills Nina slutade sitt jobb halv4 och kom till stan,bestjak & hennes kompis kom utanför spicy för vi skulle mötas sen träffa nina och sedan åka till Illi för att säga hejdå & sånt eftersom hon åkte idag, vi kriga fan upp för uppförs kullarna hela vägen, plus med solen som stekte på oss, vi blev lite försenade så när vi kom fram hade hon TYVÄRR redan åkt,..(Förlåt illi! Hoppas du fick mitt sms). Vi drog till stan och satte och vid MC bara & snackade lite..När de skulle dra hemåt vid 5 eller 6, så träffade jag min mamma på stan, och gick runt med henne ett litet tag typ, hon höll på leta present till pappa & de vare enda hon ville göra så gick runt ett tag by myself..Köpte ett par snygga blåa klackskor på jävla bra rea, 70%! Hihi..& det behövdes..

Nu är jag med min bebis & vi ska gå till Joker nu sen titta på film & ta de lugnt ikväll =)


som ni kanske ser oförberedd på mami


hemma kväll

Har varit och badat hela dagen!! de här va lätt skönaste doppet den här sommaren! Har haft fett kul med tjejerna, som sagt träffade illi & ambiah på stan..så drog vi till löga, där det inte var så mycket folk menmen.. Nina kom dit efter hon hade slutat jobbat. Vi drog & bada vid piren där vi hade jävligt kul med mycket panik & skratt, de va skit mycket vågor i vattnet också som gjorde allt roligare hihi =)
Vi va där till..kanske 5 tror jag ungefär då dom ville dra hemåt, så jag drog in i löga & bada istället för min familj och  annat folk va där =) Så de va också ganska kul! Kom hem typ nyss, eller va hos emelie en snabbis, typ 5 min bara & chilla i hennes säng haha..sen drog jag bara för kvällen blev inte som planerad..eller får vel se om de kommer fram nåt, nånting jag inte tror men lyckad dag iaf!=)
Just nu sitter jag iaf bara vid facebook och spelar spel..och lyssnar på en skön låt,
Hitta den här låten för ett tag sen som jag fastnat för, säkert för hela kvällen



13/7

Klockan är snart 1..lika fint & varmt väder som igår.. vaknade tidigt & gick på lång promenad med mamma eftersom hon också va vaken =) Har inte gjort nåt spec sen jag kom hem bara chillat..Ska snart till stan och träffa illi & ambiah, sen ska vi mot löga! Imorrn åker Illi till kosovo i 5 veckor:( Är glad för din skull älskling men kommer sakna dig som fan!!
Här är en bild från när vi gick i skolan nu i början på sommaren

rörelserik dag..

Kom hem för ett litet tag sen från empi, de blev lite kvällsbad ist för nattbad med emelie & san,emmsi bangade, haha..vi drog till gropen i typ en timme bara, mygg fanns de gott om..& vi trodde de skulle vara tomt men icke sa nicke, de va fan fullt hus haha..
Efter drog vi bara hem till emelie käkade lite sen alla satt o gjorde sitt bara, jag titta på tv, & hon & min syster satt vid datan & mixa..
& Nu ska jag sova för ska upp tidigt imorn & gå min promenad igen, om jag kommer upp..






Vet inte om det är ljudet hos mig på högtalarna som krånglar lite eller om det är kvaliteten på videon..men här är iaf;

Shakira feat. Pitbull - Lo Hecho Esta Hecho


vaaarmt!!!

Drog till löga idag med pappa, vi simmade & solade! Fan va skönt de va & kunna bada, hade inte badat på ca 3 veckor om inte mer-.- Bara vart i solen, men idag så fick ja de gjort , sjukt skönt!

Efter löga vi typ halv 5 eller nåt, drog jag till stan & mötte san! Vi drog till framnäs för att träffa tjejerna, emelie emma och jojjo, kom precis hem därifrån, hade gärnat stannat eftersom de sjukt varmt fortfarande fast klockan är 19!!
Senare mot natten blir det nattbad med tjejerna igen!=D Eller vad vi har bestämt iaf,får se om vi bangar..Ska ut nu igen iaf & mötte emelie!

Här är lite bilder från idag





Back On Track! 12/7

Igår bestämmde jag mig för att komma igång igen med allt..Jag har klagat ganska mycket på att jag inte har nåt att göra & insåg att om ja bara sitter & klagar kommer ja inte komma någon vart..Så back on track,får ja börja fixa allt lite i taget..Träning är en sak..
Min bror ska också försöka fixa ett jobb på Mc haha så får se hur de går me de..

Kom nyss hem från en timmes power walk! Vädret är lika kvavt som igår och solen va fett stekig,
skulle åka & bada idag med emelie & compani med blev inte av, så ska åka till löga senare & simma med min pappa =)

Tre låtar jag fastnat för! Illi visa mig låten i mitten igår, när jag & nina va hos henne!

Alexandra Burke Feat Pitbull - All Night Long






Demarco - Love A Come Down


Chuckie & LMFAO - Let The Bass Kick in Miami Bitch


Städ dag!!

Vaknade halv 2 idag! Så har inte fått så mkt gjort, käkade bara..Kom nyss från vinden! har varit där & städat med mamma &pappa i tre timmar, bastu där uppe för faan!! Då har man de gjort , ska ta en lång dusch snart sen bara softa hemma

Dave Darell- I just wanna live

9/7

Senare:Följde med mamma på stan en stund, vi hade inget att göra =) Gjorde inget spec ba gick runt..Köpte en glass bara, som va fett god!! senare ska ja ti power meet och träffa Nina & Illi igen hihi=)..


Halloj, seg morgon har vaknat och somnat om till halv 2 med min hayati, han drog strax efter de, så då drog jag till affären & handla åt mamma hihi=)..Skulle egentligen åka & bada idag men de ju fett molnigt så de blev inte av, Nu är jag bara hemma, ska städa rummen för de är kaos..
Och ingen aning vad som händer senare!

Lyssnar på deenna sköna låten just nu:D

Soft Tors =)

Igår hos emelie tittade vi på skräckfilm, The Final, de va typ en 7a av tio, de va mest äcklig,som saw filmerna fast inte så äcklig..


Idag har jag bara varit hemma och chillat inget spec, bian kom över en stund så chilla med han ett tag okckå, senare vid 8 ska jag mot stan & träffa tjejerna..

........

Onsdag!! lite dåligt med uppdateringen har ja märkt..Kortfattat om va jag har gjort, & de är nog bara att ja åkt & badat typ hela tiden, eller solat mena jag..annars inget spec nu för tiden,de mer samma saker nu för tiden, åkte inlines med Ambiah igår, eller i föriigår, till gropen, de va skit kul faktiskt, men de va skit jobbigt! Fick tre äckliga sår på bena som säkert kmr bli ärr,.AJA what 2 do..

Samma sak idag, va på löga med tjejerna, ambiah, illi & kurdi nina..Fick ett skit finr armband av min hayati hihi grönt=)..Efter drog vi till mc och åt en glass, sen drog alla hemåt..
Just nu är jag hos emelie, med san =) Det blir säkert bara chill mot kvällen, så arrivaderchi!

  Man ser jävligt dåligt men de skit fint hihi

Suun-day

Igår va de fett nice , vi gick till stora scenen & titta på lite artister som sjöng, dom sista va fan bäst!! Rydell and Quick hette dom..haha illi fick en armbåge i ansiktet som va roligast, annars gjorde vi inget spec gick bara runt,käkade våffla som ja vart sugen på så jävla länge nu, mm heaven..



Lika kvavt & varmt idag som det var igår, man tror de ska vara kallare för de moln i himmelen, hell no haha, de fan varmare.. Drog till löga och träffade illi & kurdi idag =) Annars inget spec, mot kvällen träffade jag emma, empi & jojjo typ nån timme & chilla bara ute =)
Tog fett gulli bild på yazmin  medans ja städade rummet,måste lägga upp haha hon lekte att hon va ett spöke:D


lördag

Hello!! Va i gropen idag en stund med tjejerna franci san & empi, så jävla varmt de är idag, va så sköönt o bara doppa sig!! iaf om de va en kort stund, men men =) De fan drygt att de kvavt i luften men får vel nöjjas=D Hoppas fan de blir svalare till ikväll,



Ska snart till stan igeen!! O träffa Illi & Nina
=)

Här har vi en av mina favvosar fast i en remix

tjooooo tja tjenaa

1 juli

Kom  hem sent på kvällen igår va knappt hemma så Hann inte uppdatera någt igår(A) Men de va en väldigt mysig dag och väldigt rolig:D händelserik, på dagen vid 1 eller nåt gick jag & mötta upp min african queen abebis =)
Vi drog till stan, ennu en dag..Vi handla lite sen gick runt en snabbis på marknaden som är i stan,(tror ja vi gjorde?)hmm..aja men vi drog hemåt vid va vare..kanske tre eller fyra..
Va hemma ett tag käkade & så,sen drog jag mot stan igen för jag skulle möta emelie, vi skulle gå titta på när min vännina Big AS bUKANI, skulle dansa boliviansk dans, ja filmade men vet inte hur man lägger upp videosar, så ni får helt enkelt inbilla er..men så jävla duktig! hon är! hiih =)
Efter de som tog typ en eller två timmar tror jag, så drog vi runt i marknaden..Hittade några fynd haha..
Sen kom boo så gick ja runt med han lite, han blev lite spel beroende men vann 4 gosedjur till mig hahah på ett roligt sätt =)
Vid halv 10 drog vi mot sf & mötte upp emelie och bukani igen så tittade vi på twilight och den va grym!!! Rekommenderas som fan!!
Efter bion åkte vi en karusseell vettefan va de heter, men de va min första gång iaf, haha typ man sitter i en bil så är de en skärm bana där framme, de va fett kul men efter blev mann yr när ja kom hem iaf =) 3 sånna här vann han till mig hihi + en liten bil(A)<3


2juli
Idag har ja varit på löga bara med nina illi och san =) kom hem för ett litet tag sen, så har ätit & duschat..nu sitter jag & chillar här vid datan..ska snart göra mig i ordning, för att sen dra till festivalen igen..med nina sada och illi. Hörde att imorrn ska de bli 30 grader!! så be prepered!!(va beredda) min eng är itne den bästa..hihi aja!! ciao bella


RSS 2.0